Servicii

Ce oferim

img

Web Design

Indiferent de profilul afacerii, web site-ul reprezintă una dintre cele mai eficiente unelte de promovare prin care se comunică valorile companiei sau se prezintă produsele sau serviciile sale devenind imperios necesară. Un site web poate ajuta la impunerea unei imagini profesionale, credibile, instituind un înalt nivel de încredere potențialilor clienți. Prin experienţa noastră în domeniul producţiei, dezvoltării şi implementării de website-uri, vă putem veni în ajutor prin crearea de design-uri ce pot promova ideile, serviciile sau produsele pe care le doriţi expuse.

img

Identitate

Identitatea vizuală este o parte esențială a strategiei de comunicare. Prin totalitatea aspectelor sale - formă, culoare, stil - individualizează și personifică în același timp. Prin identitate vizuală compania se diferențiază și se poziționează pe piață, câștigă credibilitate și notorietate, cu condiția ca identitatea să fie consistentă și consecvent aplicată. Identitatea vizuală se impune și se manifestă prin toate aspectele sale ca nume, design logo (siglă firmă), slogan, documente personalizate (cărți de vizită, foi cu antet, personalizare email sau newsletter, mape etc.).

img

Desktop publishing

Pentru realizarea unor reviste, ziare, cărți etc. de calitate este nevoie de meticulozitate și răbdare pentru a aranja conținutul în pagină astfel încât să aibă un aspect curat, îngrijit și să fie plăcut ochiului cititorului. Departamentul nostru de DTP (Desktop Publishing) dispune de toate aceste calități pentru a pune ideile dumneavoastră în pagină și de a transmite cât mai bine mesajul pe care il doriți.

img

Grafică publicitară

Grafica publicitară înseamnă servicii de creație și pregătire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expoziționale, decorări auto și orice alt tip de materiale publicitare.
Grafica publicitară trebuie să atinga 2 scopuri: să capteze atenția consumatorului și să îi transmită mesajul dorit.

img

Software

Aplicațiile software dezvoltate după cerințele clientului, pe baza analizei proprii a proceselor interne sau a analizei și consultanței realizată de Grafisoft se numesc "custom software" sau "software dezvoltat la comandă".
De obicei se apelează la aceste soluții atunci cand un software existent deja pe piață nu se pliază pe fluxurile și procesele din firma dumnevoastră sau nu aveți nevoie de toate modulele dintr-o astfel de aplicație.

img

Multimedia

Prezentarea multimedia permite combinarea elementelor foto, audio și video, într-o formă atractivă, interactivă. Prezentările multimedia pot fi utilizate în cadrul unor întâlniri de afaceri, la târguri sau expoziții, pentru prezentarea produselor, serviciilor, proiectelor sau a evenimentelor. Clienții vor putea foarte ușor să găsească orice produs sau serviciu apelând funcțiile speciale de căutare, vor putea deasemenea lista la imprimantă orice secțiune din catalogul multimedia, vor putea chiar să multiplice și să răspândească catalogul și altor parteneri.